Charlie's angels

Jag som sagt att jag ska fixa det här med bloggningen, men man har ju varit lite upptagen då!
Har bara varit festande hela dagarna, hade mina första nyktra timmar igår. Låter som man gått & blivit värsta A-lagarn, men vafan, det är fint väder, jag är med sköna kompisar & vi alla är peppade på livet, så det råkar bara bli så att vi råkar blanda in lite alkohol i det hela. Huvudsaken är ju att jag har så förbannat roligt & inte är ett dugg sur på livet!
 
Igår vart det Jack's, Daltons en sväng, samt att vi hitta några riktiga fulisar vi satt oss ner & drev med innan vi gick hem till Amanda för att sova. Har sovit max 5 timmar per natt så jag tvärslocknade. Heelt jävla slutkörd i skallen ja. Vi vaknade faktiskt ovanligt tidigt imorse & jag har ganska precis kommit hem. Har lovat Vicky att dricka med henne idag, har även lovat Amanda & Kellie, så jag får ta & styra upp det där. Planerat att börja max 3 typ, & jag har ju samtalstid med my bestie 5 tidigast, beror ju på när han ringer. & jag som har 3 tvärviktiga saker han måste veta som kommer tas sååå oseriöst om jag är påverkad. Menmen, aja sen på kvällen blir det utgåååång, taggaråå! Haha.
 
Lördagen SKA jag fan va HEMMA. Lovade mami att va det igår, men så vart det icke. Måste ta & lugna ner mig nu aså. Sen på Söndag ska jag ju träffa P för att prata ut om saker & ting. Han läju va fittsur för att jag festat också, pajasjäveln. Fan va arg jag är på han, vill ba klappa in käftjäveln. Haha på tal om smäll så har jag ju lyckas stukat foten & sträckt en hälsena, så går ju som ett jävla missfall. Rätt åt mig haha! Aja, pallar inteee skriva mer. Hörs & syns, pusselipuss!