Ett fel närmare rätt

Godmorgon!
Flög upp ur sängen för cirka en timme sen & har nu bestämd fikadejt i stan med en vän.
Ska sen försöka hitta mig någon fin tröja innan Chrille slutar jobbet & vi ska gå bort & sola en sväng. Klagade på han igår att han blivit blek så jag skulle slippa gå själv :)
Var ju in & shoppade lite igår också. Hade möte på WFY, & efter det skulle jag ordna lite på försökringskassan osv, så när jag var klar kände jag mig så duktig & förtjänt av lite nya saker. Så en hel del ringar, ett halsband & nya ballerina skor fick följa med mig hem!
 
Jag är fortfarande utan mobil... Den slutade fungera för någon dag sen & det är riktigt tärt att inte kunna prata med nån haha. Känner mig sjukt naken utan den. Så tror jag ska gå in & kika efter en ny när jag ändå är i stan. Blev erbjuden ett bra pris för iPhone, men nooowayyy att jag har det hah.
 
Annars då? Joo vi har lite planer på g. Den ena positivare än den andra, men allt kan inte va perfekt jämt. Utlandresan las på hyllan när vi flyttade in i lägenheten, vilket är skit surt, men den verkar komma tillbaka i tankarna nu ändå.
 
Sen undrade någon om vi hade kaminen i lägenheten, & jaa det har vi. Sen har vi även bastu, men den är orörd än så länge :)