I finally found you, my missing puzzle piece. I'm complete

Christian är på väg hit nu & ska pyssla om mig med massage & uppassning. Har mått rejält piss idag, men efter att mami hitta allergi tabletter så mår jag åtminstonde lite bättre nu.
Hade iallafall en toppen helg må jag säga! I Fredags drog grabbarna ut en sväng & jag myste på som tusan hemma bara. Sen i Lördags var vi också ute & festa, dock vare inte lika roligt som jag trodde det skulle bli eftersom jag inte ville va med dom personerna egentligen haha. & i Söndags grillade vi & hade super mys hemma hos mig några stycken.
 
Visst att jag hade en bra helg, men ibland får man sota för sina handlingar, & med det åkte jag på en grov förkylning :( Ante & Joppe kom hit & va med oss ett tag igår, men jag kände inte alls att jag hade orken till att prata eller röra på mig i princip. Vill bara bli frisk nu...
 
Tänkte iallafall slå igång en film snart. Monsters University :D Blir som ett barn på nytt när det gäller såna filmer! & eftersom mister C tycker såna filmer är dålig, så får jag passa på medans han är borta hihi.